Jogi nyilatkozat

A www.plotinus.hu címen elérhető honlapot a PLOTINUS Nyrt. (székhelye: 3324, Felsőtárkány, Tölgy u. 1., cégjegyzékszáma: 10-10-020286) – a továbbiakban: PLOTINUS – üzemelteti. A PLOTINUS a honlapon található tartalmak kizárólag személyes, nem kereskedelmi célú tanulmányozását és letöltését engedélyezi, azzal, hogy valamennyi felhasználó köteles a PLOTINUS által feltöltött vagy megjelenített információkat, tartalmat vagy azok másolatait érintő szerzői jogokat és a szellemi alkotásokhoz fűződő egyéb jogokat maradéktalanul tiszteletben tartani.

A PLOTINUS előzetes írásbeli engedélye szükséges a honlapon közzétett tartalmak módosításához, a honlaptól eltérő helyen való bármilyen közzétételéhez, előadásához, terjesztéséhez, illetve kereskedelmi célú felhasználásához. Az engedély nélküli felhasználás szerzői jogi vagy egyéb jogszabályokba ütközhet.

A PLOTINUS kijelenti, hogy a honlapon közzétett tartalmak jogszerű birtokosa és felhasználója, azok közlését jogszerűen végzi és rendelkezik a felhasználáshoz szükséges jogokkal, hozzájárulásokkal és engedélyekkel. A PLOTINUS a honlapon nem jelentet meg semmilyen olyan tartalmat, amely jogi védelem alatt áll, és a felhasználáshoz a PLOTINUS jogosultsággal nem rendelkezik, vagy amely tartalom felhasználása egyébként jogszabályba ütközik.